Az OSC, a Haladás labdarúgói,  és az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület pólósai két csapatot alkotva jótékony célért szálltak vízbe a szombathelyi Fedett Uszodában.

Az OSC, a Haladás labdarúgói,  és az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület pólósai két csapatot alkotva jótékony célért szálltak vízbe a szombathelyi Fedett Uszodában.

Az OSC egy dedikált labdát, és mezt ajánlott fel az árverésre 😉

Fehérek: Barabás (OSC) – Angyal (Haladás), Hajmási (AVUS), Ekler B. (AVUS), Szőke (AVUS), Török M. (Haladás), Hegedűs (OSC), Juhász M. (AVUS), Salamon (OSC), Gyürki (Haladás), Karácsonyi (AVUS), Németh (OSC), Medgyes (Haladás), Kovács B. (AVUS). Edző: Ács Tímea.

Kékek: Stojadinov (AVUS) – Williams (Haladás), Bátori (OSC), Rózsa (Haladás), Juhász Zs. (OSC), Kovács G. (OSC), Nagy P. (Haladás), Schimmer (Haladás), Doma (AVUS), Kutasi (AVUS), Bundscuh (OSC), Sági (AVUS), Mészöly (Haladás), Szentesi (OSC). Edző: Gortva Zoltán.

“Rengetegen jöttek el a szombathelyi Aligátorok Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) szervezésben létrejött jótékonysági vízilabda gálamérkőzésre. A Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata mellett az OB I-ben szereplő, dr. Vincze Balázs irányította OSC, és házigazda, az OB II nyugati-csoportját pontveszteség nélkül vezető AVUS játékosai két vegyes csapatot alkottak.
A szervező AVUS teljes egészében a szombathelyi Markusovszky Kórház gyermekosztálya javára ajánlott fel a befolyt összeget. Jó volt látni, hogy nem csak a szurkolók, hanem a Haladás-játékosok is sorban álltak, hogy pénzzel segítség a beteg gyermekeket. A becsületkasszánál Sebesi Judit az AVUS egyik vezetője ésValastyánné Horváth Viktória technikai vezetője fogadta a felajánlásokat. Emellett az AVUS edzői is összedobtak egy bizonyos összeget, no és a három résztvevő klub – az OSC, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és az AVUS – is támogatja a gyermekosztályt.”
Szemezgessetek a fotókból, érdemes 😉

Fotó:Unger Tamás

Támogatóink